Ammar first day at school

That’s Ammar. The boy with the red school bag. He was just cool. No problem whatsoever. Excited when I gave him RM1.50 as the pocket money. When we were on the way home, he requested me to stop at 7-Eleven to spend the money…..I told him to buy anything within his ‘budget’. Bertuah punya anak…..He took M&M Chocolate Candy that cost me RM2.60! Ha ha ha…..

13 Comments

  1. hisyamrahman January 3, 2009 at 12:44 am #

    wahhh…already go to school…stylo lagik…with tie and huge red bag…hehehe…ameer also want new bag…but ben 10 version…parahhhhhh….well…good luck to ammar…may he become a successful individual like his father…InsyaAllah.

  2. Jamal Rahman January 3, 2009 at 7:35 am #

    :D Amin…..
    Red bag tu tak mahal mana….. Beg adik dia yg gi tadika tu lagi mahal…..sebab ada gambar Barbie…. Kalau Ben 10…abislah….

    Ammar tanya bila Ameer nak datang rumah…..

  3. rejim January 3, 2009 at 9:59 am #

    waaaa.. jibril pun start sekolah 5hb nih.. dia pun nak beg ben-10 gak.. tapi tak berjaya.. hehehehe.. Amar sekolah mana nih doc?

  4. Jamal Rahman January 3, 2009 at 10:00 am #

    Sama dgn kakak & abang dia…SKIM Utama kat IM5 tu

  5. Jass January 4, 2009 at 1:12 pm #

    yes pejam celik sedar sedar dah shoot cucu gi sekolah pulak. Masa tu D 3X RM 1500 je,

  6. Aimir January 4, 2009 at 4:10 pm #

    Flight of a parent :) Pelaburan untuk dunia dan akhirat… I’m sure RM2.60 was spent with full of prayer and love, hehe…

  7. hisyamrahman January 4, 2009 at 4:24 pm #

    ameer dah dapat beg dia…tapi dah tukar theme atas kemahuan sendiri….ironman pulak dia punye theme…kire ok la…

  8. hasmanizam January 5, 2009 at 12:21 pm #

    My son Adham pon asyik dok mintak beg Ben 10. Tgk harga dia……fuf boleh pengsan. Tapi skrg ni permintaan dia masih berjaya di’delay’kan until jumpa Ben 10 Siam yg murah2….ala2 Deuter Padang Besar Mat Asri…. :)

  9. Jamal Rahman January 5, 2009 at 12:24 pm #

    Sib baik saya reti jutsu memujuk anak membeli jenama lain…..akhirnya semua beli Swanpack aje. Murah & tahan lama…..

  10. Jamal Rahman January 5, 2009 at 12:25 pm #

    Apa-apa pun kan…sib baik depa tak mintak bag Lowepro!

  11. hasmanizam January 5, 2009 at 2:58 pm #

    Hahahahahahahaha yg ni dah dikira bernasib baik benar dah ni.. Abah dia manabung sikit punya lama semata2 nak angkat Lowepro. Nasib baik takde kartun Lowepro kat TV. Takpon kartun yg heronya photographer. Kalau tak konpem Lowepro masuk list tahun ni.

  12. cta January 7, 2009 at 4:40 pm #

    welcome to the world of parents with kids at school.

  13. Jamal Rahman January 7, 2009 at 6:06 pm #

    Heh heh…ni dah yg ke-3 dah ni….

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*