Rinjani 2009 Members

So far the confirmed members for REPAT (Rinjani Extraordinary Photo Adventure Team) are:

  1. Arey – The Leader
  2. Remi – Assistant to Leader
  3. dR Ali – Motivational & Spiritual Leader
  4. Jasni – Assistant to Spiritual Leader
  5. Abahko – The Runner
  6. Pahat – Flag Bearer
  7. Nizam – Bata Representative
  8. Emran – Descend Leader
  9. Jamal – Sweeper

Wakakakaka…..

9 Comments

  1. remi June 18, 2009 at 9:09 am #

    this news is rather terrifying… semalam punya news 17/6/2009

    http://www.tempointeraktif.com/hg/nusa/2009/06/17/brk,20090617-182441,id.html

    so, gimana bapak2 sekalian, setakat pelawangan jek. porter 80k sehari. tapi kalo dapat shoot letusan dia…memang syok. misi kita rasanya cam tak dapat dipenuhi jek.

    anyway, tambah sorang lagi.

    10. Syed Bank Islam

  2. Jamal Rahman June 18, 2009 at 9:40 am #

    Warghhh………….plawangan sahaja pun takpelah.

  3. remi June 18, 2009 at 10:34 am #

    http://www.tempointeraktif.com/hg/nusa/2009/06/15/brk,20090615-181930,id.html

    dahsyat…kalo dapat shoot malam pasti seru niehh

  4. remi June 18, 2009 at 10:55 am #

    gambar2 rinjani meletup since 1st june. since may lagi dah meletup, saja cari paling latest…yeahhhh

    http://www.flickr.com/search/?q=rinjani&d=taken-20090601-&ss=0&ct=0&w=all&adv=1

  5. hasmanizam June 19, 2009 at 8:44 am #

    Bang remi….ada kemungkinan x dpt shoot lava dia….kalau ada memang best….kekeke

  6. ND June 19, 2009 at 9:56 am #

    Takyah la gi Rinjani tuuu…gi Bali je la… (ayat nada jeles..)

    hahahahahah

  7. hasmanizam June 19, 2009 at 10:47 am #

    hihihihihi tak lama dah ni ND weh…kekeke tak sabor dah

  8. ND June 19, 2009 at 3:50 pm #

    takpe..jumaat depan aku gi jogja dah..hehehe..melepaskan rindu di jogja :D

  9. hasmanizam June 19, 2009 at 5:26 pm #

    hehehe melepaskan rindu kat ‘awek’ jogja aritu ke…kekekkee….

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*